Opinie o Nas
Polityka prywatności

1. Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Klientów w związku z zakupami jest Spółka.

2. Składając zamówienie, Klient zgadza się na przetwarzanie i wykorzystywanie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia, a także w celu obsługi ewentualnych reklamacji oraz w celu ułatwienia ewentualnych przyszłych zakupów. W zawiązku z tym mogą być one przekazywane podmiotom odpowiedzialnym za dostawę zakupionych towarów do Kupującego.

3. Kupujący mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz do ich poprawiania. Dane są przekazywane dobrowolnie.

4. Baza danych klientów www.esentire.pl jest zgłoszona, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych, do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO).

5. Dane osobowe umieszczone w bazie danych esentire.pl są przetwarzane wyłącznie dla potrzeb SFERAB2B Sp. z o.o., nie są i nie będą też udostępniane innym osobom, w szczególności przedsiębiorcom. Dane te są gromadzone i przechowywane z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 1997r. nr 133 poz. 883, z późn. zm.).

6. Spółka nie przekazuje, nie sprzedaje i nie udostępnia zgromadzonych danych osobowych Klientów innym osobom lub instytucjom, chyba, że obowiązek ich przekazania będzie wynikał z bezwzględnie obowiązujących przepisów prawa.

7. Informacja o metodach i środkach technicznych służących wykrywaniu i korygowaniu błędów we wprowadzanych danych:
a. W trakcie składania Zamówienia, do momentu naciśnięcia przycisku „Złóż zamówienie” Kupujący posiadający konto w Sklepie internetowym mają możliwość samodzielnego korygowania wprowadzonych danych poprzez edycję profilu konta.
b. Weryfikacji danych lub korekty Zamówienia można dokonać także poprzez wysłanie wiadomości e-mail do Sprzedającego na adres biuro@esentire.pl
c. Kupujący ma możliwość zmiany danych wprowadzonych podczas tworzenia Konta w każdym czasie w ramach udostępnionych opcji.

8. Informacja o zasadach i sposobach utrwalania, zabezpieczania i udostępniania przez Sprzedającego drugiej stronie treści zawieranej umowy:
a. Utrwalenie, zabezpieczenie i udostępnienie treści zawieranej umowy następuje przez przesłanie stosownej wiadomości e-mail po zawarciu Umowy Sprzedaży.
b. Utrwalenie, zabezpieczenie i udostępnienie treści zawieranej Umowy Sprzedaży następuje przez wysłanie Klientowi na podany adres e-mail treści zawieranej umowy lub przez przekazanie Klientowi specyfikacji Zamówienia oraz dowodu zakupu.
c. Treść zawieranej umowy jest dodatkowo utrwalona i zabezpieczona w systemie teleinformatycznym Usługodawcy oraz udostępniana na każde żądanie Klienta.

do góry
BLOG
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl